2M Teknik, 2M-Teknik, 2Mteknik, motoroptimering, analysering, tuning, rullefelt

2M Teknik ApS

En fjer bliver til mange høns.

Vi have i første omgang valgt ikke at kommentere på nogen af de rygter der florerer.

Per har valgt at lukket Scantune efter 38 gode år med optimering af motorer, da myndighedernes krav nu umuliggør enhver ændring.

I forhold til rygter om at vi har lækket vore kundekartotek: Dette kan vi totalt afvise. Scantunes database og kundekartotek er i henhold til gældende GDPR-regler slettet. Oplysningerne har altid været behandlet fortroligt og ikke videreformidlet. Endvidere kan vi også afvise, at vi skulle have indflydelse på hvilke enheder der bliver indsendt til undersøgelse hos os.

Vort valg har givet en del dønninger i branchen & bil-miljøet, men vi tilbyder nu vor store knowhow på et andet plan. Man kan diskutere moralen i det, men ud fra vores erfaring er tuning gået fra at være en niche til noget helt almindeligt at få udført. Mange useriøse spillere, er kommet på banen, der ikke tager hensyn til miljøet og emissionerne.

Dette har medført fokus på branchen / miljøet og en stor del af bilparken er nu manipuleret, uden at ejer er forlagt gældende lovgivning.

Da ansvaret for bilens lovlige stand nu ligger hos ejer / sælger, kan konsekvenserne blive alvorlige for begge parter, ligeledes med forsikringsselskaberne, hvor tendensen nu peger i retning af dækningsproblemer ved optimerede biler, kan vi ikke se en fremtid for Scantunes fortsatte drift.

På det grundlag har vi udover fejlsøgning, motoranalyse og motorrens i 2M-Teknik ApS skabt et koncept til private virksomheder, forsikringsselskaber og offentlige myndigheder, hvor vi kan kontrollere bilerne/styreenheder for elektronisk manipulation, dette kunne være i forhold til salg, kloning, emissions manipulation, tuning osv. 

Vi vil gerne være transparente, men vi vil ikke deltage i div. fora. Vi ved, at det er lidt old school. Men skulle der være spørgsmål, er vi ved telefonen og har altid kaffe på kanden og tid til en snak, hvis man kommer forbi.


Hilsen Michael & Per.