Om os

Hvem er 2M Teknik ApS

  • Vi råder over Danmarks mest avancerede testcenter med rullefelt til både 4WD og 2WD biler, state-of-the-art motoranalyse.
  • Vi er mekanikere og ikke købmænd.
  • Motoroptimering og fejlsøgning er en nichebranche, der kræver stor teknisk indsigt. Derfor har vi kun professionelt uddannet personale med stor erfaring og passion.
  • Vi tilbyder motoroptimering i form af analyse, fejlfinding, motorrensning og test.
  • 2M-Teknik udspringer fra Scantune og har overtaget udvalgte aktiviteter herfra.

Michael Mai er motorstyringsspecialist og autotekniker

Michael Mai er motorstyringsspecialist og autotekniker. Fejlsøgning og motoroptimering har været en del af hverdagen fra barnsben. Er udlært automekaniker og har haft selvstændigt specialværksted, hvor der blev bygget motorer til motorsport.

Programmering og rullefelt arbejde er blevet en stor passion gennem årene. De senere år har han i stigende grad involveret sig i forskning/udvikling indenfor motor rens og kørsel på biobrændstof samt positioneret sig, som en værdifuld rådgiver for offentlige myndigheder, forsikringsselskaber mv.

Per Mai startede som selvstændig mekaniker

Per Mai startede som selvstændig mekaniker med rullefelt i 1984 med speciale i optimering og trimning af biler til både motorsport og hverdagsbrug. Der ud over har Per været mangeårig konsulent for Jyllands-Postens motorbrevkasse. Siden er der gået mange tusinde biler gennem hænderne og i en periode foregik det i Australien, hvor der blev bygget ekstreme racermotorer. Siden 2001, under hjemlige himmelstrøg i Galten, har specialet drejset sig om optimering af forbrændingsmotorer. De senere år har han i stigende grad fungeret, som en værdifuld sparringspartner for offentlige myndigheder ved løsning af komplicerede tekniske problemstillinger.

Vores passion for autoteknik

Vi er en virksomhed, der ejes af Per og Michael, der er far og søn, der begge har en stor passion for motorsport og motoroptimering, og de har været involveret i branchen i mange år. Per startede allerede tilbage i 1984 med teknisk motorsport support, mens Michael har været i miljøet hele sit liv.

De senere år har i stigende grad involveret sig i forskning/udvikling indenfor motor rens og kørsel på biobrændstof samt positioneret sig, som en værdifuld rådgiver for offentlige myndigheder, forsikringsselskaber mv